CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Другите за нас: Шотландски туристи описват ужасяващите си преживявания в Елените

1 Септември 2008

Първо ги отровили, после едва не ги гръмнали с шокова пушка, накрая се натъкнали на порно филм на живо в хотела

Не съчинение на тема " Как прекарах лятната ваканция", а истински сценарий за филм на ужасите описват в електронното издание на Sunday mail семейство шотландски туристи.

Бернард и Маркарет Строкан от Килмарнок се оплакват в изданието, че почивката им в хотел Р... П... в Елените, изграден в египетски стил, била окончателно провалена последната вечер, когато се натъкнали заедно с децата си на група голи актьори във фоайето- две блондинки и един мъж. Седмица на ужаса наричат те почивката си на нашето Черноморие, а преди снимките на порно филм, което предполагат, съвсем наистина са станали свидетели на стрелба със шоково оръжие. Освен това в ресторанта на хотела ги отровили...

Семейство Строкан платило 1500 британски лири за мечтаната си седмица, споделят те в изданието. Това било първото им пътешествие в чужбина. Довели са и 14 годишната си дъщеря и нейна приятелка. В последния ден от престоя им чакали автобуса, който трябвало да закара групата туристи до летището в Бургас, когато настъпил хаос.

Едно семейство било обвинено от персонала на хотела, че е откраднало кърпите от банята. Отворили чантите си пред охраната, за да покажат, че не са го направили, но въпреки това от хотела настоявали да ги платят. Автобусът закъснявал, ситуацията се нажежила, когато дъщерята на обвиненото семейство, тийнейджърка се откопчила от хватката и хукнала край бодигарда. Той стрелял със шоковото оръжие в лицето й.

Настъпил истински ад, хората се разпищели. Там имало шестима едри охранители, единият ударил силно в главата момче от туристите. Семейство Строкан награбило децата и се устремило да се скрие зад бара, където се натъкнали на порно актьорите, които правели секс... В крайна сметка дошла полиция, но, както видяла Маргарет Строкан, пристигналите полицаи просто се здрависали с охранителите, така че тя се съмнява нещо по- сериозно да произтече от това.

От туристическата фирма First Choice, осигурила почивката, обещали на семейството компенсация от 230 британски лири, а, както пише в изданието, мениджърите на злополучния хотел са отказали коментар.

Inform